АРТ-РАБОТИЛНИЦА

Всяка неделя организираме курс по „Изобразително и приложно изкуство“ за деца от 3 до 7 годишна възраст. Обучението е подходящо за начинаещи художници и за деца, които проявяват по-сериозен интерес към изкуството.

В часовете по изобразително и приложно изкуство децата ще се запознаят с основните принципи за изграждане на дадена творба. Ще имат възможността да се докоснат до различните похвати и материали за работа и ще могат да експериментират свободно:
– ще рисуват с акварел и темпера, туш и въглен;
– ще моделират с глина и пластилин;
– ще изработват колажи;
– ще работят с хартия, откривайки и опознавайки нейните безкрайни възможности;
– ще направят предмети за украса от материали за реци

Децата са разпределени в една обща група до 20 деца.

Дневен режим:
1. 9.00-9.30: посрещане на децата
2. 9.30-10.30: създаване на творба по зададена тема
3. 10.30-11.00: плодова  закуска
4. 11.00-12.00: създаване на творба по избор
5. 12.00: изпращане на децата

Таксата за участие е 50 лева на посещение и се заплаща преди часа на стартиране на курса. За повече информация може да се запознаете и с нашите пакетни предложения.
Таксата покрива учебните материали и консумативите за провеждане на заниманията. Таксата  покрива плодовата закуска – моля родителите да ни информират предварително за предпочитанията на детето, проявени алергии и друга ВАЖНА информация относно храненето на детето.
Тъй като броят на местата в двете групи е точно определен, заплащането на таксата гарантира участието на детето в забавачката.

При онлайн регистрация при неполучено плащане до 3 дни преди стартирането на курса, мястото на детето ще бъде предоставено на следващото от списъка на чакащите.
Записването за участие в арт забавачка е до запълване на местата във всяка група.

Зписването може да се осъществи чрез изпращането на имейл на адрес office.funderland@gmail.com или на телефон 0876 676 778, като се посочат имената на детето, навършени години, телефон за обратна връзка с родителя.

За повече информация: 0876676778

“Ако вътрешният глас ви говори, че не можете да рисувате – рисувайте колкото се може повече и тогава този глас ще заглъхне.” 
Винсент Ван Гог 

Административен адрес:

улица  България номер 1,
Добрич, България

Имейл: ivelinanet@abv.bg

Телефон: +359 876 676 778