РАБОТИЛНИЧКА ЗА КОМПЮТЪРНИ УМЕНИЯ

РАБОТИЛНИЧКА ЗА КОМПЮТЪРНИ УМЕНИЯ

Всяка неделя от: 16:00 до 18:00  часа

FUNDERLAND предлага  на Вашето дете шанс да бъде голям, да работи с компютър като мама и татко, да бъде помощник на баба и дядо с  възможностите на компютъра. Заедно ще работим отговорно и професионално. Ще се запознаем с историята и възможностите на компютъра, Ще създадем собствен проект като документ на Word или презентация на PowerPoint.

За времето прекарано в работнилничката за компютърни умения на FUNDERLAND децата ще получат основни познания в областта на компютрите и технологиите, ще научат ключови функции на програмите Word и  PowerPoint , ще затвърдят и надградят знанията си в обсластта на информационните технологии.

Изисквания: Желателно е децата да имат обща представа за Word. Не са необходими специални познания, нужно е единствено децата да могат да четат и пишат. Работилничката е подходяща за деца от 8 до 14 години.

Децата са разпределени в обща група  до 10 деца.

Дневен режим:
1. 16:00 – 16:15: посрещане на  децата
2. 16:15 – 16:45  лекция
3. 16:45– 17:00 – почвика и почерпка
4. 17:00 – 18:00 – самостоятелна  работа
5. 18:00 – 18:30 – изпращане на децата

Таксата за участие е 20 лева на посещение и се заплаща преди часа на стартиране на курса. За повече информация може да се запознаете и с нашите пакетни предложения.
Таксата покрива учебните материали и консумативите за провеждане на заниманията. Таксата  покрива кратко междинно под формата на кетъринг по време на почивката.
Тъй като броят на местата в двете групи е точно определен, заплащането на таксата гарантира участието на детето в забавачката.

При онлайн регистрация при неполучено плащане до 3 дни преди стартирането на курса, мястото на детето ще бъде предоставено на следващото от списъка на чакащите.
Записването за участие в кулинарната работнилничка е до запълване на местата във всяка група.

Зписването може да се осъществи чрез изпращането на имейл на адрес office.funderland@gmail.com или на телефон 0876 676 778, като се посочат имената на детето, навършени години, телефон за обратна връзка с родителя.

За повече информация: 0876676778

„Компютрите не са машини вече, а начин на живот.”
Николас Негропонте, създателят на асоциацията One Laptop Per Child

Административен адрес:

улица  България номер 1,
Добрич, България

Имейл: ivelinanet@abv.bg

Телефон: +359 876 676 778